WuJi Gong

Styrke gennem balance 無極

 

Kursist udtalelser:


Mit møde med WuJi Gong!


For 4 måneder siden var jeg på kursus hos Doris og Chris for at lære WuJi Gong. Dengang havde jeg ikke fantasi til at forestille mig, hvilken indflydelse det ville få!


Jeg fik medio dec. 2011 en blodprop i hjernen, som medførte en delvis lammelse i højre side, stor funktionsnedsættelse i højre arm og hånd samt træthed!


Derfor var mine forventninger til min formåen heller ikke for høje, da vi gik i gang. Jeg havde svært ved himmelcirklen - kunne ikke komme helt rundt med højre arm, men jeg kløede på og fik det lært!
Jeg trænede dagligt og fik det bedre fysisk, men opdagede til min store glæde, at trætheden var væsentlig mindre på de dage, hvor jeg fik trænet.

I starten troede jeg det var et tilfælde, når jeg efter en "springoverdag" var dødtræt!

Men det var et tydeligt mønster. Udøvelse af WuJi Gong styrker fysikken, giver energi og mindsker trætheden!


Jeg gennemførte Deeper WuJi Gong i marts, (med Andrew Fretwell) uddannede mig til instruktør i april og afholder det første kursus hos Birgitte Meinert i næste weekend!

Ikke nok med at jeg fysisk har fået det meget bedre og har fået meget mere energi. Jeg sover også bedre om natten! Hvis ikke står jeg op igen og tager en omgang WuJi Gong - det virker bedre end sovemedicin!


Waau livet er forunderligt, foranderligt og fuld af muligheder! Carpe Diem!

Nanne Larsen  (instruktør på rekordtid) . 24.6 2012

..

Nu har jeg nogle måneder dagligt praktiseret Reiki og WuJi Gong siden Lene og jeg var til kursus hos Chris og Doris i Århus og det ser ud til at min korttidshukommelse og koncentrationsevne gradvist bliver bedre og bedre.
I dag har jeg for først gang lavet en tegning i et nyt 3D tegneprogram - nogen som jeg tidligere har måttet opgive - det var en succesoplevelse, så der sker noget med én ...... TAK :-)
..i begyndelsen havde jeg pokkers svært ved at koncentrere mig (ADHD) men så "opfandt" jeg min egen variant - "Power-WuJi Gong", dvs formen i hurtigere udgave, så blev jeg ikke så let distraheret - og det virkede :-) og så kom jeg for alvor i gang. men intet slår at lave formen udendørs. Jeg bliver helt salig, når solen når ned i min lille gårdhave - så kører det bare :-)

Niels E fra Vejle

Her er Niels’s tegning som han ikke kunne lave før:


--

Takker inderligt for Wuji Gong... to gange i går og en gang i dag... man bliver helt afhængig--- og varm og en lille smule manisk...og mine ødemer er helt forsvundet!

Anne Solberg (Autoriseret Psykolog, Rønne. Arrangerer kurser for os på Bornholm og er selv teacher nu.

---

Hej Chris, du må gerne flette mig ind i jeres beskrivelse, som en meget, meget taknemligt deltager. Her er så i så få ord som jeg kunne:


At lave wuji gong har for mig betydet en frigørelse af energi. En energi, som før var bundet i gøremål. Jeg tror det er fordi formen hovedsagelig er en Yin form (feminin energi) og derfor spontant har medført en naturlig afslappelse og velvære i kroppen og sindet..


Energien er begyndt at strømme igen, uden anstrengelse. Som det siges i det Taoistiske 'Wei Wu Wei' - handling uden handling, bevægelse uden gøremål, nydelse uden formål. Det er en mærkbar glæde (indre/ydre smil) i alle facetter af mit liv.


med kærlighed Sahaj


Tak for jeres omsorg og støtte.


(Sahaj er har i foråret gennemgået teachers training og er nu ny kollega!)


Kære Doris og Chris.


Det var en helt igennem vellykket teaching med megentilstedeværelse, god humor, lethed, og uforlignelig samspilmellem Jer to. Opmærksomhed på den enkelte og sammenhængen

i det hele. I forstår at formidle på en autentisk, direkte og præcis måde. Den glæde I selv besidder i den her form udstråler I fuldtud -

Powerfuldt.Kærlig hilsen Erik


.......


Det mest fantastiske er, at det er så nemt at lære, og at man kan udføre formen, hvor som helst og når som helst.


WuJi Gong blev en del af mit liv, da jeg efter lang tid med stress og depression, var klar til igen at leve og kunne mærke, at jeg havde behov for at gøre noget fysisk med min krop. Jeg tænkte på Yoga og TaiChi, men jeg kunne ikke overskue at skulle komme på et hold en gang om ugen og var bange for den fysiske del, da jeg hurtigt blev svimmel og ikke havde mange kræfter at gøre godt med.


Jeg lærte formen på en uforglemmelig weekend i Jylland. Atmosfæren var hyggelig og afslappet og jeg har sjældent haft så meget energi som efter de to dage i Randers.


Jeg bruger formen dagligt og er ligeså stille vendt tilbage til mit arbejde. Når tingene går lidt for stærkt om ørene på mig, laver jeg formen inde i hovedet som en slags meditation. Det er super effektivt og har gjort, at jeg meget bedre kan klare hverdagen.


I WuJi Gong har jeg fundet et redskab til at genvinde kontrollen over mit liv og det har været et fantastisk værktøj til at få mig tilbage i min krop.


Katrine Friboe 


(Katrine er nu også blevet underviser WuJi Gong i København)

............


Alt i mig kaldte for at komme til at lære EQG ”formen”. Og svaret på hvorfor kom allerede på anden dagen hvor mine led-problemer i fingrene forsvandt som dug for solen.

Energi, overskud og mit smil er kommet tilbage. Subtilt arbejder formen i mig, for mig og videre ud i den fysiske manifestation.

Det er grounding på alle niveauer, og det er ganske vist :)

Jeg er fyldt af taknemmelighed til de udødelige mestre som frigav EQG Formen.


Anne Grete

(Anne Grete er nu underviser i WuJi Gong i Nord Jylland og senest Sjælland)


.....

Tak for Qi Gong. Jeg trodsede min migræne og tog med og det var bare godt... aldrig har jeg prøvet at så havde jeg migræne og så havde jeg overhovedet ikke. Nu er det næsten væk... så dejligt . Tak Doris og Chris... Enlightenment Qi Gong

Birthe (Fra Facebook)

........

Ja herligt!! Lavede formen i morges og gik bagefter rundt nede i byen med en lækker fornemmelse i krop og sind og sjæl. Nærmest båret afsted eller flydende along med en god fornemmelse i maven og et lille smil på læben...god start....


Anne-Kirsten


.........


Jeg er sikker på at , har WuJi Gong hjulpet mig idag, mod mine smerter.

For jeg har været ude og samle de værste bunker af blade, bla. fra vores to kæmpestore asketræer.

Og det kan mærkes, og jeg kan jo ikke bare lade stå til, noget skal der jo gøres.

Go aften til jer.


Hilsen Annette

...


Kære Chris & Doris

 

Efter 2 superdage på kurset med de mest dejlige mennesker, har jeg, her 6 uger efter, opnået resultater som ellers virkede uopnåelige for mig tidligere.

 

Jeg har fået kontrol over mit ellers ret så markante temperament, jeg har pludselig energi til ikke at lade mig selv blive skubbet ud over kanten.

 

Jeg har en angstsygdom som tidligere periodisk havde voldsomme konsekvenser for min hverdag.

Angsten er reduceret i kraftig grad, og jeg har nye kræfter til at tackle den tilbageblevne angst.

 

Mine sædvanlige konfliktproblemer i forbindelse med min boarderlinediagnose er ikke mærkbare længere.

 

Mine søvnproblematikker er fuldstændig væk, efter at jeg lærte at lave formen mentalt.

 

Jeg føler mig bedre istand til at se tingene som de er.

 

Jeg har desuden generelt mere overskud til de daglige gøremål der før godt kunne trække tænder ud.

 

Men vigtigst af alt, jeg har nu kræfter til at være en bedre far for mine børn, derfor

er jeg glad og taknemlig for at I inviterede mig med på kurset, jeg ved at det kommer til at være en del af mit liv fremover.

 

Søren Langberg

 

Oktoberhold 2010


..

Dybere WuJI Gong med os:

Jeg fik meget ud af kurset... det er som om jeg har fået sat gang i en meget kraftig proces af stilhed, energi, klarhed samtidig med at jeg har holdt forbindelsen til moder jord. Jeg har sat tempoet ned og fået skruet op for den meditative og kan jeg mærke helbredende proces, glæder mig til at holde alle tre gryder i kog !! SUPER


Preben R


Maj 2014