WuJi Gong

Styrke gennem balance 無極NYT! WuJI Gong Årshjulet (De fire årstider) for folk, der har lært formenDe Fire Årstider – fire WuJi Gong work-shops, hvor vi fordyber os i energien fra den aktuelle årstid, og de muligheder den bringer.


Datoerne ligger så tæt på forårs-efterårsjævndøgn samt sommer-vintersolhverv som muligt.

Mere detaljeret beskrivelse følger.


WuJi Gong begynderkursus.


På dette kursus er der tid til fordybelse og tid til de gentagelser, vi oplever er vigtige – og nødvendige – i indlærings-processen.


Hvordan foregår det? (Se opslag)


Vi træner bevægelserne både fysisk og mentalt gennem guidede meditationer, og ved kursets slutning er formen så integreret, at du kan udføre den selv.

Den første lørdag lærer og træner vi bevægelserne til jordcirklen, som kursisterne så kan øve sig på i ugen frem til den anden lørdag, hvor vi tilføjer himmelcirklen og slutter af med hele formen.

Undervisningen foregår i små grupper på max. 5 personer, så med to instruktører bliver der taget hånd om den enkelte.

Det betyder også at kurserne er velegnede for særligt sensitive.

WuJi Gong kræver ikke, at du er i god form. Har du helbredsmæssige problemer eller fysiske skavanker tager vi hensyn til det., og alle aldre kan være med. Vores ældste kursist til dato var 80 år ( og udfører stadig – et år efter kurset – sin WuJi Gong hver dag).


Det praktiske:


Vi garanterer, at du selv kan udføre WuJi Gong formen, når kurset er forbi, og vi tilbyder opfølgning.

Du får et personligt certifikat på at du har lært WuJi Gong, og det kan du bruge, hvis du senere vil på mere avancerede kurser, eller hvis du senere finde ud af, at du selv ønsker at blive instruktør.

Du skal selv medbringe en måtte eller et tæppe til at ligge på under de guidede meditationer, og du skal selv have frokost med.

Vi serverer ofte morgenmad med hjemmebagte boller en halv time inden kursusstart for de, der har lyst.

Te, kaffe, frugt og nødder er med i prisen.

Bemærk: Vi har to katte, der er en del af husstande, så kurset egner sig ikke for katte-allergikere.


Hvad koster det?


WuJi Gong kurset koster 1850 kr.  – heraf et depositum på 500 kr., som indbetales ved tilmelding.

Hvis du bliver forhindret, bliver dit depositum stående, og kan bruges i forbindelse med et senere kursus.

Hvis vi bliver nødt til at aflyse, får du naturligvis dit depositum retur.

Du melder dig til ved at skrive en mail til dorisbeltoft@gmail.com og sikrer din plads ved samtidig at indbetale depositum på:

Reg. Nr. 3283 – Kontonummer: 3283141136.


Strukturel WuJi Gong


En en-dages workshop for udøvere af WuJi Gong, der ønsker at få yderligere inspiration til arbejdet med formen.

Work-shop´en bygger – med inspiration fra Mantak Chia - videre på grundformen ved at gå dybere ind i den bevægelses-struktur, der får energien til at flyde.

Lær betydningen af at få WuJi Gong helt ind i knoglerne -  fra halebenet til hænder og krone.

Lær at spinne Dan Tien og bruge åndedrættet.

Få vist øvelser, der kan styrke de indre organer, og hør om mestrenes ”hemmelige formel”, og om hvordan nervesystemet kan afbalanceres med et lille ”trick” , som de fleste mestre ikke fortæller deres elever om!

1 dag fra 10-16.

Pris: 750 kr.

Mantak Chia forklarer på denne video lidt om hvordan det strukturelle spiller ind i formen. Chia’s version  er ikke den vi underviser i, men for vores meget øvede kursister og instruktører er det vigtigt at få med ind i arbejdet med især sacrum (korsbenet) også kaldet det hellige ben. Brug videoen som inspiration, men ligesom med chokolademousse, er der mange måder at lave den samme dessert, på samme måde er WuJI Gong også en “ret” med flere kokke. Vi følger pt. Andrew Fretwells skole.


Mindful WuJi Gong


En en-dages workshop for udøvere af WuJi Gong, der ønsker at styrke fordybelsen og den meditative effekt af formen.

WuJi Gong er i sig selv ”mindful” – det vil sige, at det at udføre bevægelserne nærværende og med fuld tilstedeværelse automatisk medfører en meditativ tilstand.

I denne workshop arbejder vi bevidst med denne fordybelse. Vi sætter farten ned og bruger mindfulness og ”Det indre smil” til at få fokus helt ind i den enkelte bevægelse og give formen endnu større sammenhæng og dybde. Der vil også være en introduktion til “toning”, hvor lyd og stemme bruges i forhold til elementerne.En dag fra 10-16.

Pris: 750 kr.


Strukturel WuJi Gong og Mindful WuJI Gong er ment som tilbud til tidligere kursister der ønsker ny inspiration og viden. Disse kurser er ikke obligatoriske i forhold til at blive lærer, men en god ide, da vi gerne vil give vores proces videre til både lærere og kursister, der elsker WuJi Gong.


Deeper WuJI Gong nu med os

Er et fantastiske fordybelseskursus, der pt. fungerer som krav, hvis du vil være lærer. Selve lærer certificeringen kan fåes hos os eller andre senior instruktører eller hos Andrew. Hold øje med den internationale WuJI Gong hjemmeside hvornår og hvor disse kurser foregår.

http://wuji-gong.org/index.php

WuJi Gong grundkurset undervises også som eneundervisning - her er priserne efter aftale.


Kursustyper